Onsdag, 05 maj 2021 07:18

Yderligere åbning 6. maj

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Kære medlemmer, forældre, trænere, ledere og andre frivilige.

Så blev det endeligt maj og Danmark åbner, men vigtigst - fra og med d. 6. maj må vi alle igen spille badminton på de hold, de var på før nedlukningen :-)

For alle, der er fyldt 18, gælder dog den lille besværlighed, at man skal medbringe gyldigt Corona-pas.

Gyldigt Coronapas vil blive tjekket ved adgang til hallen, men det understreges, at dette er det enkelte medlems eget ansvar. Antræffes et medlem i hallen, i forbindelse med myndighedsbesøg, uden gyldigt Coronapas, vil en evt. bødestraf til foreningen afkræves det enkelte medlem. Desuden vil yderligere sanktioner som f.eks. midlertidig eksklusion overvejes i det enkelte tilfælde.

For at undgå unødig besvær anbefales det alle, at få styr på evt teknologi i forbindelse med Coronapas, da der kan ikke forventes IT-hjælp i hallen.

Ud over den skemalagte hold-aktivitet, vil HBK hallen være åben for alle medlemmer til frit spil i weekenden. De nærmere tidspunkter afhænger af, hvornår der kan være folk ledige til opsyn og vil fremgå på Facebook typisk fredagen før.

Vi påpeger, at de gældende anbefalinger til at undgå smittespredning i hallen stadig gælder: mundbind når man kommer og går, afspritning ved sætskifte, ligesom det anbefales ikke at sidde for tæt i grupper på bænkene.

Med sportslig hilsen og på vegne af bestyrelsen

Henrik Schiøler (formand)

Læst 1815 gange Senest ændret Onsdag, 05 maj 2021 08:30

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.